Обадете се на линията за слушатели на хранителната дива на 443-961-6206.

За предпочитане пространство, което също не е „извън зрението и извън ума“. Преди да решите в коя стая ще приюти вашата екипировка за упражнения, нека спрем да разгледаме няколко неща. Има ли килим на пода? Килим очевидно е наистина добър в накисването на нещата (особено червеното вино, прав ли съм?) Това означава, че може бързо да стане вонящо, ако се потите навсякъде. Така че, изберете стая, която не е килима и има подови настилки, която може да бъде бързо и лесно изтрито след силна сесия пот. Ако това не е възможно, може да искате да инвестирате в някои големи йога рогозки или брезент, който можете да извадите, преди да получите потта си. Колко висок е таванът? Дори и да не сте супер високи, ако искате да правите тренировки, които включват скачане или повдигане на предмети над главата си и не искате да носите шлем по време на рутината си, ще искате поне един крак на допълнително пространство отгоре, когато ръцете ви са напълно удължени. Има ли приличен въздушен поток? Ако удряте силно или температурата на въздуха е висока, гореща и задушна стая ще ви направи по -малко вероятно да искате да упражнявате. Наличието на поне един (надяваме се два) прозорци, които се отварят, е удобно или поне инвестирайте в преносим вентилатор, който можете да насочите в общата си посока. Районът е ненатрапчив? Партньорът ми е медицинска сестра в спешното отделение, което означава, че тя работи странни часове. Ако държах екипировката си за тренировка в спалнята, това би представлявало сериозен проблем или за тренировките ми, или за съня й. Изборът на място, което е удобно, но също така е достатъчно изолирано, може да бъде трик за нас малки жилища на дома, но с малко изобретателност е възможно.

добре, сега, когато сме подредени нашето местоположение, нека разгледаме някаква предавка!

Оборудване за домашна фитнес зала

Ако сте голям спендер, можете просто да отидете в местния магазин за спортни стоки и към този тип неща за малко. Но както казах преди, не мисля, че това е необходимо. Ако започнете минимални и добавяте само парчета предавка, както решавате, че са необходими, мисля, че ще намерите (както направих), че можете да покриете повечето от базите си с някои интелигентни покупки и някои умни промени.

Мисля, че ще откриете (както направих), че можете да покриете повечето от базите си с някои интелигентни покупки и някои умни промени.

Ето инструментите, които препоръчвам:

1 . Мат: Вероятно ще се справи стандартната йога постелка, въпреки че има по -дебели опции, ако случайно стоите на бетон или нещо друго без даване. Ако използвате постелката, за да предпазите пода (или килима) от потта, може да искате да получите допълнителен голям размер, но като цяло упражнението за изпълнение на мелницата или йога е идеално за работата и може да бъде Измита лесно под душа.

2. Топка за стабилност: Това е голяма надуваема топка, която можете да използвате за хрупки, преса на гърдите, клякания, седящи и дори можете да се удвоите като вашия стол на бюрото. Можете да прочетете за това как да го използвате за дъски за стабилност, коляно до гърдите и топка за стабилност в статията, наречена 10 алтернативи на плоски стомаха на хрускането.

3. Еластични ленти за съпротивление: Въпреки че едно парче еластична лента (със или без дръжки в двата края) е добре, няколко различни с различни нива на съпротива могат да ви предложат повече разнообразие за упражнения от дърпане до натискане до усукване. Можете да разберете повече за това как да замените тежестите с ленти за съпротива в тази статия за книгата на TB12 на Том Брейди.

4. Безплатни тежести: Набор от леки дъмбели или лек мряна е добре, ако тепърва започвате. Но като станете по -силни, вие ще искате повече разнообразие от тегло. Най-доброто пространство за спестяване на пространство, което открих, се нарича регулируема дъмбел. Те ви позволяват да регулирате единична дъмбел от пет килограма до над 50 килограма, без да имате дъмбели, разпръснати из цялата стая.

5. Бар за издърпване: Това е евтино и дискретно парче оборудване за упражнения, което смятам, че всеки трябва да има в дома си и моята причина за това може да ви изненада. Бара за изтегляне е адаптивен и ефективен и ви позволява да използвате собственото си телесно тегло, за да упражнявате редица мускулни групи по начини, които са почти невъзможни за подправяне без лента. Повярвайте ми, опитах!

6. Ролка от пяна: Те обикновено са дълги и цилиндрични, но се предлагат в много форми, размери, дължини, текстури и плътности. Ролката от пяна може да се използва за загряващ или охладен мускулен масаж, като устройство за баланс, или като опорна точка за извършване на вариации на хрупки и задни мостове. Можете да научите повече за това как да ги използвате в този задълбочен поглед върху търкалянето на пяна.

7. Стъпка платформа или йога блокове: Независимо дали я използвате за кардио, упражнения за телесно тегло или слоеметрични тренировки, вдигайки здрава и лека, регулируема платформа ще ви позволи да правите определени упражнения с лекота. Ако искате да спестите място, няколко йога блока ще се справят с щипка, както и набор от стълби или здрава стъпка (че нямате нищо против да се потите).

Bosu топки, скочете въжета , Гири, топки за лекарства, каишки за окачване и т.н. са някои малки предмети, които можете да добавяте на всеки няколко месеца (или години), ако решите, че имате място и нужда. Но предлагам да започнете минимално и да изчакате, докато сте сигурни, че имате нужда от повече, преди да купите повече.

страници

12next ›Последно» Цялото съдържание тук е само за информационни цели. Това съдържание не замества професионалната преценка на вашия собствен доставчик на здраве. Моля, консултирайте се с лицензиран здравен специалист по всички индивидуални въпроси и проблеми.

За автора

Брок Армстронг Get-Fit Guy

Брок Армстронг беше домакин на подкаста Get-Fit Guy между 2017 и 2021 г. Той е сертифициран фитнес лидер на AFLCA Group с обозначение в преносимо оборудване , NCCP и CAC Triathlon треньор и TNT сертифициран треньор. Той също е в Съвета на съветниците на Института за първичен здравен треньор и гост -член на Института за човешки потенциал.

Следвайте Facebook LinkedIn Pinterest Абонирайте се за подкаст на Get-Fit Guy Spotify Google Stitcher

Стандартните предупреждения за приема на захар не се прилагат непременно за спортисти.

от Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS Хранителната дива 6 април 2013 г. 1-минутна прочетена

от Monica Reinagel, M.S., L.D./n.

q. Правя маратони и триатлони. Във вашия подкаст винаги препоръчвате да стоите далеч от твърде много въглехидрати, но знам, че хранителните ми нужди са различни по време на тренировките. Имате ли някои указатели за спортисти за издръжливост?

q. Диетата на палео работи ли за бегачи на дълги разстояния? Може ли да подобри производителността или бегачите да работят по-добре на диета с високо съдържание на въглехидрати?

a. Стандартните ми предупреждения за приема на захар не се прилагат непременно за спортисти. Въпреки че захарта има предимно вредни ефекти върху заседналото тяло, тялото метаболизира захарта много по -различно по време и след интензивно упражнение.

Всъщност традиционният съвет за спортисти за издръжливост е да се зареждат с въглехидрати. Стратегиите включват „натоварване на въглехидрати“ преди дълги събития, както и използване на прости въглехидрати (т.е. захар) по време и веднага след издръжливост на събитията за попълване на изразходвани мускули. Има легиони от бегачи, които се кълнат в този подход. Въпреки това, все по-голям брой спортисти за издръжливост експериментират с ниско или безвъдни режими. Изкуството и науката за ниските въглехидратни показатели е едно добре оценено ръководство за хранене с ниско съдържание на въглехидрати.

Ще намерите еднакво пламенни привърженици (и нарушители) от двете страни на този дебат. И, честно казано, тъй като спортовете за издръжливост не са моята чаша чай, нямам личен опит да предложа. Но дори и да го направих, мисля, че това е една от онези ситуации, при които един размер не отговаря на всички. Въпросът не е дали един подход е емпирично „по -добър“, а дали единият или другият работи по -добре за вас.

хранителни източници на сложни въглехидрати от Shutterstock

за автора Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reinagel е сертифициран от борда лицензиран диетолог, автор и създател на един от най-високо класираните подкасти за здраве и фитнес на iTunes. Нейният съвет редовно се представя в The Today Show, д -р Oz, NPR, и във водещите национални вестници, списания и уебсайтове. Имате ли въпрос за хранене? Обадете се на линията за слушатели на хранителната дива на 443-961-6206. Въпросът ви може да бъде включен в шоуто.

алкална или киселина: Има ли значение?

от Monica Reinagel, M.S., L.D./N Хранене Diva 13 май 2009 г. 5-минутен readepisode #43 Играйте пауза слушане ли е PH диета за балансиране? В момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

Днес ще разгледам по -отблизо теорията, че балансирането на pH на вашата диета ще ви помогне да поддържате по -здрави. Има няколко популярни книги за диета, базирани на тази идея и дори можете да намерите списъци с храни от кисели и алкала в интернет. Много от вас са написали, за да попитате какво мисля за всичко това и ще ви кажа.

Теорията на здравето на киселината/алкала

Теорията на здравето и болестта на киселината/алкалната . Този остатък, или пепел, е или кисел или алкален. Сега, нека просто да изясня, че това няма нищо общо дали самата храна е кисела. Лимоните, например, са кисели, както можете да разберете от техния пукер-фактор. И въпреки това лимоните оставят алкален остатък.

За да не се обърка това, предпочитаната терминология е, че лимонът е кисела храна, но не и киселинна, образуваща храна. Както и да е, някои хора вярват, че ако ядем твърде много храни, образуващи киселини, кръвта и/или тъканите ни стават кисели и това насърчава заболяването. Следователно, можем да балансираме pH в телата си и да възстановим здравето, като ядем повече алкално формиращи храни.

Какви

са храни и алкално формиращи алкални и алкални? Сега става много по -сложно от това. Можете да намерите списъци с храни и алкално формиращи храни в интернет-но трябва да ви кажа, не съм напълно сигурен откъде идват тези списъци или как се генерират. Никога не съм виждал такава, която да е приложена към него някаква цитиране или информация за източника. И те са склонни да си противоречат помежду си-храни са изброени като образуващи киселини на един уебсайт и алкално формиране на друг.

Валидна ли е тази теория?

Това е едно от нещата, които ме карат да се чудя за валидността на тази теория. Другото, което намирам за забележително, е, че във цялата медицинска литература не мога да намеря едно проучване, което някога е тествало тази теория.

Изследователите обичат да тестват теории. Това правят! И почти всяка теория на диетата, която се предлага през последните тридесет години, е обект на някакво публикувано изследване. Можете да намерите проучвания за ефектите на противовъзпалителните диети, диетите с ниско съдържание на въглехидрати, диетите с ниско гликемични диети, диетите с високо съдържание на протеини, веганските диети и средиземноморските диети. Но очевидно нито един сериозен изследователи никога не са намерили достатъчно правдоподобна теория за киселината/алкала, за да се разгледат.

Защо не? В крайна сметка е абсолютно вярно, че поддържането на правилното рН в тялото ви е от решаващо значение-не просто да останете здрави, но изобщо да останете живи. Ако кръвта ви стана дори леко прекалено кисела или твърде алкална и остана по този начин повече от няколко минути, ще бъдете в кома или по -лошо. Но това, което ядете, всъщност има много малък ефект върху pH на кръвта ви. Повярвайте ми, природата не е на път да позволи на вашето оцеляване да зависи от диетичната дискретност. Не. Имаме няколко системи за поддържане на PH баланс в телата си, без значение какво ядем.

страници

12next ›Последно»

Плодът не се счита за Culptrit по отношение на прекомерен прием на захар. Хранителната дива обяснява защо.

от Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS Diva Diva 6 август 2012 г. 2-минутно четене

q. В книгата си тайни за здравословна диета пишете, че захарта от плодове и млечни продукти не трябва да се брои в ежедневното ви разпределение на захарта. Бихте ли обяснили защо не?

a. „Разпределението“, за което говорите, се отнася до добавени захари – концентрирани подсладители като гранулирана захар, мед, кленов сироп, сироп от тръстика или концентриране на плодови сокове, които се добавят (или от нас, или от производителите намирам на храни) към храни. Тези добавени захари, дори така наречените „естествени“, доставят много калории, но без хранителна стойност. И когато са прекалено консумирани, те допринасят за наддаване на тегло, диабет и много други заболявания.

Вижте също: Как захарта влияе на тялото ви

в тайните за здравословна диета, препоръчвам да Ограничаване на приема на добавена захар до не повече от 5-10% от общите ви калории, но също така казах, че не е нужно да броите естествените захари в плодовете и млечните продукти към този брой. Не че захарите в плодовете и млякото не засягат тялото – те го правят. Но, за едно нещо, захарта, която получавате от плодове и млечни продукти, се отчита отделно. Например, в допълнение към ограничаването на добавените захари до 5-10% от калориите, аз също предлагам да се ограничи плодовете до 2 до 4 порции на ден.

Вижте също: Добър ли е плодът за вас?

По -скоро, тези цели храни (които съдържат други ценни хранителни вещества в допълнение към естествените захари) обикновено не са виновният по отношение на прекомерния прием на захар. Тази съмнителна чест принадлежи на подсладени напитки, бонбони и десерти – всички храни, които съдържат много добавени захари.

Вижте също: Как да намалите добавения си прием на захар

Снимка на плодовата кошница от Shutterstock

за автора

Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reinagel е сертифициран от борда лицензиран диетолог, автор и създател на един от най-високото на iTunes на iTunes Класирани подкасти за здраве и фитнес. Нейният съвет редовно се представя в The Today Show, д -р Oz, NPR, и във водещите национални вестници, списания и уебсайтове. Имате ли въпрос за хранене? Обадете се на линията за слушатели на хранителната дива на 443-961-6206. Въпросът ви може да бъде включен в шоуто.

Този епизод е актуализиран. Прочетете актуализирания и разширен епизод, соева е добра (или лоша) за вас?

от Monica Reinagel, M.S., L.D./N Хранене Diva 3 декември 2008 г. 1-минутен Readepisode #20 Play Pause Слушайте всичко за соята Ние сме В момента изпитвате проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox. Соята е добър източник на протеини, фибри и изофлавони, включително соеви храни в балансирана и здравословна диета, може да намали риска от някои заболявания, освен ако не сте алергични към соя, консумирайки, че е малко вероятно да причини вреда на цели соя храни да запази по -полезни хранителни вещества отколкото по -високо обработени екстракти и изолати

четенето е соева (или лоша) за вас?

Самотата е новото пушене. Това е пандемия, който се размива по целия свят (да, отгоре на другия), което ни прави не само по -депресирани, но по -вероятно да умрем от физически заболявания. Как да се противопоставим? Savvy Psychologist will walk you through the science and art of (re)connecting.

By Jade Wu, PhD Savvy Psychologist June 4, 2021 7-minute readEpisode #346 play pause Listen What to Do If You’re Lonely We are В момента изпитвате проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox. Бързата и мръсна

самотата е по -често срещана от всякога, особено за младите хора.

Contents

Categories: Uncategorized